Gästalster: iDa

Det kom en bild från lilla syster iDa. Hon har drabbats av boarinstinkten och fixar och donar för fullt hemma hos sig. Sänglinnen till lilla vaggan och senare även till spjälsängen blev det av färgglada barnvänliga tyger.


Paus

Paus i bloggandet betyder ju inte att man tar paus i hantverkandet som ni ser. Några alster redan publicerade och några finns kvar att skriva om.
Den stora anledningen till frånvaron är ju förstås lilla V. Tänkte bjuda på en bild med V i en klänning med tillhörande mössa/hätta från Mysebo Design. Kika gärna in på Susannes blogg där hon har fler av sina fina alster. Mysebo Design.



Själv sydde jag om As byxor till shorts när tyget gav upp och knäet blev ett enda stort hål.


Käpphäst

Sonen ville ha en häst och vem är jag att neka. Den behöver ju dessutom inte vara vare sig dyr, stor eller krävande. Inte tog det så lång tid att få till en heller.
Man behöver:
En hel strumpa, en massa trasiga strumpor till fyllning, en käpp, ett par ögon, lite garnrester, nål och tråd och lite fantasi.
Resultatet heter Lilla Gubben och ser ut så här.

 

Gästalster: Marina

Ett par härliga sockar har tagit form hos Marina. De ser så sköna ut. Tänk om man skulle våga sig på sån där mönsterstickning i alla fall.


Virkat myra

Virkade en myra åt lilla A som bara gnagde och gnagde på allt. Hennes mor ville ha en när hon sett hur mycket V tycker om sin.
Solgul och fin med en liten pingla i magen så den skallrar lite också förstås.


RSS 2.0