Födelsedagspresent

Äntligen är den färdig. Presenten jag knåpat på några dagar nu. Eller knåpat och knåpat, målat har jag gjort.
Det här är bara den första av flera.... Den är nu på väg med posten till födelsedagsbarnet. Jag hoppas att den kommer fram idag, men man vet ju aldrig med posten nu för tiden... ( annat var det förr minsann *ler*).




Ska bara fylla på här med att idag 2/2 kom presenten fram till Amanda. Jag har pratat med henne på telefon och hon var jätteglad över den. Så duktig på att prata i telefon endast tre år gammal och glad över nyckelpigorna, delfinen, apan och många ankorna. Gullunge!

Första projektet

Mitt första projekt som påbörjas med denna blogg igång kommer att bli ett par tofflor. Jag har totalt snöat in på tofflor och skulle vilja sticka hur många som helst. Gillar att ha nåt varmt och gosigt på fötterna nu när jag trampar omkring här hemma hela dagarna. Alla borde faktiskt ha ett par tovade tofflor för dessa kalla vinterdagar.
 Mina trotjänare som vissa av er redan har sett. Det var de som såg ut så här innan de var tovade. Som en narrmössa ungefär. Hihi, jag som inte hade tovat innan trodde väl aldrig att det skulle bli nåt man kunde använda av dem.


Men jag ska nog lyckas hålla mig ifrån att tillverka ett toffelberg. Om inte annat kommer sonen och tidsbristen ändå att sätta stopp några mängder av projekt.
Idag fick jag levererat stickorna jag behöver för de tilltänkta tofflorna direkt till min dörr. Tack så mycket Alicia för att du lånar ut dem.
Det ska bli spännande att testa dem. Det är stickor av märket Knit Pro och de sägs ju vara väldigt bra. Om man är intresserad av att köpa sådana kan det dock löna sig att kolla runt på olika ställen, priserna är mycket varierande har jag märkt.

Sen har jag förstås redan endel projekt igång (av varierande art) som förhoppningsvis ska vara färdiga för allmänt beskådande snart. Jag lovade mig själv att jag inte skulle börja med mer än en stickning åt gången när jag kom igång och sticka, men jag sa förstås inget om att inte starta virkningar, sömnader eller andra sorters projekt samtidigt som en stickning. Jag är ju trots allt min fars dotter och om jag kunde hålla mig till ett projekt vore det ju sensation.

Ny blogg.

Här ska det handla om hantverk. Vad exakt det blir för hantverk återstår att se. Man vill ju gärna pyssla med lite av varje.

RSS 2.0